Autolening online berekenen

Je bent niet gek maar raast graag door het leven met stijl? Morgen is een nieuwe dag, maar die begint wel vandaag! Uiteraard neem je een lening voor die nieuwe bolide. Een internetaansluiting, een laptop, een (vast) inkomen en een beetje goede smaak…meer heb je tegenwoordig niet nodig om je dromen waar te maken. Alle redenen op een rijtje waarom je best de aankoop van je wagen financiert. Met gezond verstand, als het even kan.

Waarom lenen?

Als je veilig en verantwoord door het leven rijdt, gaat je auto even mee. De kans is groot dat je er lang van zal genieten. Tenzij je verliefd wordt op een nieuw model natuurlijk. Maar dan is er altijd nog de restwaarde. Dus waarom zou je in een keer het bedrag neertellen voor het genot van vier of vijf jaar? Een huis of een appartement betaal je ook niet in een keer. Dat tart alle logica. Bovendien staan de rentevoeten laag momenteel. Dus in de huidige context is het raadzaam een autolening aan te gaan. Zelfs als je genoeg geld hebt om cash te betalen, bewaar je je spaargeld. Daar zal je blij mee zijn als er plots onverwachte kosten in je leven opduiken. En vergeet niet dat een autolening je meer mogelijkheden biedt in aankoop. Die net iets grotere of beter uitgeruste auto wordt toch haalbaar en je hebt meer onderhandelingsmarge tegenover de autodealer.

Start hier je aanvraag voor een lening!

Waarom online?

Niets gemakkelijker dan vanuit je luie zetel het nodige onderzoek te doen. Gedaan met lange wachttijden in het bankkantoor of wanhopig die afspraak proberen in te plannen. Het enige wat je nodig hebt is een laptop (of smartphone) en een internetaansluiting. Online een lening aanvragen en/of de lening online berekenen is snel en eenvoudig! De grootste voordelen van een lening online aan te vragen hebben alles te maken met tijdwinst en eenvoudigheid. Surf even het internet af en je vindt allerlei kredietmakelaars die bereid zijn jouw noden na te komen. Indien je tijdens de werkuren niet beschikbaar bent, kan je op elk ander moment toch online terecht om een lening aan te vragen. Bij het aanvragen van een lening komt wat administratie bij kijken. Eénmaal je voldoende bent ingelicht en de lening daadwerkelijk aanvraagt, weet je meteen wat er allemaal moet worden ingevuld, welke documenten je moet afdrukken of kopiëren,… kortom, de administratieve taken zijn gestroomlijnd.

Speel veilig!

Verzeker jezelf van een langdurig genot van je nieuwe wagen. Hiervoor sluit je best een degelijke omniumverzekering af. Met de full omnium kun je helemaal op beide oren slapen. Deze verzekering vergoedt de schade aan je auto, of je nu in fout bent of niet. Sommige verzekeraars vergoeden ook de schade door vandalisme. Deze verzekering wordt sterk aangeraden voor de periode waarin je je auto afbetaalt. Want als je voertuig totaal verlies verklaard wordt, dan kan de bank de onmiddellijke terugbetaling van het resterende saldo van je lening vragen. Na afloop van uw lening, of na de eerste vier jaar, kan je overstappen naar de mini-omnium. Die bevat een combinatie van verschillende waarborgen uit de volledige omnium, maar nooit de daden van vandalisme en de schade waarvoor je zelf aansprakelijk bent.

Start hier je aanvraag voor een lening!

Let op: geld lenen kost ook geld.