Waar kan ik een startershypotheek aanvragen?

startershypotheek
Bent u een starter en zou u graag een hypotheek willen aanvragen? Dan weet u waarschijnlijk dat het voor starters erg lastig kan zijn om een hypotheek af te sluiten. Gelukkig kunt u gebruik maken van een startershypotheek. Met deze hypotheek kunt u de koop van uw eerste huis gaan starten.

Start hier je aanvraag voor een lening!

Een starters hypotheek aanvragen

 Indien u onbekend bent met het kopen van huizen, dan kan het best lastig zijn om een woning te kopen. Zo zijn er bijvoorbeeld hypotheekverstrekkers die geen hypotheken aan jongeren verstrekken. Daarom is er een startershypotheek in het leven geroepen.

Een starters hypotheek aanvragen kan niet zomaar, u moet namelijk wel aan bepaalde eisen voldoen. Zo mag u bijvoorbeeld niet ouder dan 35 jaar zijn en u moet minimaal een diploma van de middelbare school hebben. Daarnaast is het ook belangrijk dat u een vast arbeidscontract heeft en dat u dat kunt aantonen. De laatste eis is dat dit de eerste keer is dat u een woning koopt. Indien u voldoet aan deze voorwaarden, is het mogelijk om een starters hypotheek aan te vragen

Maar dan kunt u zich natuurlijk afvragen waar u het beste een hypotheek aan kunt vragen? Indien u een hypotheek gaat aanvragen, zult u in gesprek moeten gaan met een hypotheekverstrekker. Dit kan een bank of een andere partij zijn. Aan de hand van een persoonlijk gesprek zult u direct weten of u in aanmerking komt voor een starters hypotheek. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd nog advies inwinnen bij uw persoonlijke financiele adviseur.

Start hier je aanvraag voor een lening!

Let op: geld lenen kost ook geld.