lening

Online geld verdienen

Kan je online geld verdienen? Ongetwijfeld. Al hoor je ook wel eens negatieve geluiden over schemerige dingen. Het moet ook niet te mooi worden natuurlijk. Geld verdienen online kan echter ook door buitengewone koopjes te doen. Door goede zaken te doen zoals dat heet. Leuke aanbiedingen vinden en op kosten besparen. Dit geldt ook voor de financiële wereld.

Het grote voordeel van het internettijdperk is het gemak waarmee we zaken kunnen vergelijken. Besparen online is geld verdienen online. Of het nu gaat om de goedkoopste lening te vinden of om de best renderende spaarrekening. Alle informatie is opvraagbaar en dus vergelijkbaar. En je hoeft er de deur niet voor uit.

Start hier je aanvraag voor een lening!

Met een simpele druk op de knop kan je snel een zoekopdracht en enkele simulaties uitvoeren. Dankzij handige leningoverzichten kan je een totaalbeeld verkrijgen van de actuele leningvoorwaarden en de goedkoopste tarieven die zich momenteel op de markt bevinden. Zo maak je een slimme keuze. Doe ook een lening simulatie. Een simulatie is nog niet bindend, dus je kan er zoveel doen als je wenst en dit bij alle banken en andere financiële instellingen. En aangezien een lening ook een kost is die je maandelijks moet terug betalen, kan je dus maar best even rondkijken voor de goedkoopste lening. Trouwens, je kan makkelijk een lening aangaan bij de ene bank, maar je vaste bankzaken blijven doen bij een andere bank.

Let wel op de precieze voorwaarden. Zijn er kleine lettertjes als je een lening wil aanvragen en wat zal een bank van jou nodig hebben? De bank zal in eerste plaats willen weten wie je bent, wat voor werk je doet en voor hoelang al en hoeveel inkomsten er zijn. Als je een vaste job hebt en een loonfiche kan voorleggen met een voltijds inkomen, dan ben je al op de goede weg. Als er geen andere leningen af te betalen zijn of een alimentatie voor je kinderen, dan zal een bank zeer waarschijnlijk groen licht geven voor jouw aanvraag.

Vergelijk ook op de juiste manier. Een goed middel hiervoor is het Jaarlijks Kosten Percentage (JKP).  Een bank is bij wet verplicht om die kosten bij een simulatie te vermelden, zodat een potentiële klant alle informatie van de eerste keer heeft. Voor de goedkoopste lening heb je dus het laagste JKP nodig. Dan zit je goed en kan je de lening gaan aanvragen.

De aanvraag zelf kan je vanop diezelfde website doen. Vul je gegevens in, eventueel ook die van je partner als je met twee de lening wil aangaan. Bewijsstukken zoals de laatste loonfiches en een kopie van je identiteitskaart kan je ook doorsturen. Vanaf dan zal de bank je aanvraag bekijken en berekenen wat de mogelijkheden zijn. Banken laten toe om 1/3 en soms tot 40% te lenen van het totaal inkomen. Dit hangt af van bank tot bank en de manier hoe ze de berekening maken.

Eens het contract verwerkt is krijg je bevestiging dat alles in orde is en het geld zal overgemaakt worden. Ofwel rechtstreeks naar jou, of de persoon of bedrijf waar de aankoop zal gedaan worden.

Start hier je aanvraag voor een lening!

Let op: geld lenen kost ook geld.